Motor Training Centre Kids - Mc Marum

Ben jij een jonge rijder die dol is op crossen en wil jij je technieken verbeteren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor het seizoen van 2023 zijn wij op zoek naar twaalf enthousiaste rijders die willen deelnemen aan het MTC Kids programma op MC Marum.

 

Ons programma is speciaal ontworpen om jonge rijders de kans te geven om hun crossvaardigheden te verbeteren. Onze gediplomeerde trainer zal je gedurende het jaar begeleiden tijdens zes trainingen, waarin je verschillende basistechnieken leert die nodig zijn om je vaardigheden te verbeteren.

De trainingen vinden voornamelijk plaats op de woensdagavond tijdens de reguliere trainingstijden van MCMO. We verwachten van de deelnemers om op de geplande data om 17.30 uur aanwezig te zijn. Om 17.45 uur omgekleed en zittend op de motor aanwezig zijn op de minibaan. Hier zal onze trainer een korte uitleg geven en vervolgens start de training.

 

Op de volgende data vinden de trainingen plaats:

 

Zaterdag 18 maart (let op: Aanvang 13.00)

Woensdag 19 april

Woensdag 17 mei

Woensdag 14 juni

Woensdag 12 juli

Woensdag 20 september

Woensdag 11 oktober (reserve datum)

 

Het programma is geschikt voor jonge rijders tussen de zes en twaalf jaar. We hebben plek voor twaalf enthousiaste deelnemers.

 

De kosten van dit programma zijn €13,50 per training. Je bent zelf verplicht om een jaarkaart van MCMO aan te schaffen. Dit zit dus niet bij het trainingskosten in. Er zal één per jaar gefactureerd worden. Houd er rekening mee dat het een jaarprogramma is en dat de data vast staan. Bij slecht weer of verhindering van de trainer zal de training verplaatst worden of in mindering gebracht worden tijdens de facturatie.

 

Wil jij deelnemen aan deze trainingen en je crossvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Meld je dan snel aan via het onderstaande inschrijfformulier en reserveer jouw plekje in het MTC Kids programma op MC Marum!


Vragen

TVH MOTORSPORTS

 

Tim van Houten

Molenstraat 6

9363 BC Marum


Whatsapp of Bel ons

 

Tel:

0031 (0) 6 30 72 66 91

 

Bij geen gehoor adviseren wij Whatsapp.

 

E-mail:

Info@tvhmotorsports.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.