Afstelling

Wat is er mogelijk

Te weinig eten

Wanneer jij te weinig eten krijgt zul je slecht functioneren en/of helemaal niet kunnen functioneren. Zo werkt het ook met de motor. Wanneer de motor te weinig brandstof krijgt zal hij niet goed functioneren. Uiteindelijk zal de motor kapot gaan. 

 

Slechte onderhoud

Brandstof is een apart goedje. Wanneer brandstof te lang staat zal het uit elkaar vallen. De functie van de brandstof zal verminderen. Uiteindelijk zal de brandstof verdampen en blijven de toevoegingen zoals ethanol in de carburateur achter. 

 

Ultra-soon reinigen

Er wordt vaak geroepen. Hey joh, even in de ultra-soon reiniger. Wat houdt dat proces precies in? Wij doen dit wekelijks. Voor ons geen gedoe. 


gehoor is belangrijk

Te weinig eten

Naast dat het koud wordt, wat al vervelend genoeg is, veranderd de zuurstof in de lucht ook. Zo komt er na mate dat het kouder wordt meer en meer zuurstof in de lucht. Wij als mens hebben geen verandering hiervoor nodig. Helaas werkt een carburateur nog niet zo. Deze zal handmatig moeten afgesteld worden. Fijn tuning is wat het hem doet. Kom daarom bij temperatuur verschil langs met jou motor voor de perfecte afstelling.

piep kleine onderdeeltjes

Slechte onderhoud

Een carburateur is op gebouwd uit piep kleine onderdeeltjes met piep kleine gaatjes. Uiteindelijk valt brandstof uit elkaar en verdampt het. Dit is erg negatief voor alle kleine onderdeeltjes in de carburateur. Het zal gaan verstoppen en de functie van de carburateur is weg. Zonder een carburateur kan de motor, inderdaad je raad het al, niet lopen. Belangrijk dus om de brandstof met een brandstof-stabilisator bij te houden. 

trillen.. trillen.. trillen..

Ultra-soon reinigen

Het proces ultra-soon reinigen is een gemakkelijke manier om alle kleine kanaaltjes te verlossen van al die overgebleven troep van de verdampte brandstof. Wij doen dit wekelijks. Tevens zullen wij jou carburateur deskundig terug monteren, eventuele kapotte onderdelen zullen we in overleg altijd vernieuwen. Dit resulteert tot een van de betere service. 

 Heb je vragen over eventueel kosten, handelingen, producten of dergelijke. Twijfel niet, stuur ons een offerte met jou vraag! We hebben de eerste stap al voor jou gemaakt. Hieronder zie je een kopje om direct naar de pagina "offerte" te gaan.