De werkplaats

De werkplaats van TvH Motorsports staat hoog in het vaandel. Geen klus is te gek. Wij helpen jou net de kleine beetje meer. Een aandacht punt hier, een tip voor het inrijden daar. Misschien ben je een doe het zelver. Geen probleem, wij bieden jou de service die jij nodig hebt. Hierdoor hebben wij ook een zeer goede naam opgebouwd in de motor wereld. Met al 15 jaar sleutel ervaring zijn wij een jong dynamisch bedrijf die elke dag groeit en groeit

 

Zit je nu na te denken om bij ons te komen voor de service beurt die jou motor nodig heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze "offerte" button. Rechts boven in het menu! Wij zullen dan tussen alle werkzaamheden door jou zo snel mogelijk een offerte sturen. Is het voor ons niet duidelijk dan zullen wij contact met jou opnemen om het een en het andere door te nemen om een zo persoonlijke offerte aan te bieden. 

 

Hey daar wassie weer, de persoonlijke service van TvH Motorsports.


Vering

Wij zijn specialisten in het op basis gewicht zetten van jou vering. Voor ons geen probleem. Wist je dat je om de 20 uur de olie moet verversen van jou cross motor.

 

 

Reparatie's

Geen reparatie is ons gek genoeg. Van standaard beurten tot het lassen van aluminium delen. U vraagt wij draaien. En dat met een vleugje persoonlijke service. Wat wil je nog meer?

 

 

Afstelling

Hoe belangrijk is de afstelling van de carburateur? Als jij te weinig eet zal je niet kunnen functioneren tot het ergst aan toe. Wanneer een motor te weinig benzine krijgt zal hij ook niet goed functioneren. 

Beurten

Een weg motor heeft op zijn tijd een stukje onderhoud nodig. Wij zijn daarvoor de perfecte oplossing. Bij ons krijg je net een beetje meer. Denk hierbij aan de persoonlijke service.

 

 


Zandstralen

Gritstralen oftewel hoe men het in de volksmond zegt; Zandstralen. Een oppervlakte bewerken door middel van perslucht en grit om hier mee een schuur effect te bereiken. De juiste hoeveelheid luchtdruk in samenwerking met de juiste korrel is hierbij essentieel om zo een egaal oppervlakte te creëren.  

Ultra-soon reinigen

Het proces ultra-soon reinigen is een gemakkelijke manier om alle kleine kanaaltjes te verlossen van al die overgebleven troep van de verdampte brandstof. In de vernieuwde benzine zitten veel toevoegingen. Dit wordt bedoelt met de "overgebleven troep".  Tevens kunnen wij jou carburateur deskundig terug monteren, eventuele kapotte onderdelen zullen we in overleg kunnen vernieuwen. Dit resulteert tot een van de betere service.