De winkel

Advies

Door de strategie "observeren, adviseren, repareren" toe te passen kunnen wij zeer gericht ter werk gaan. Zo zullen wij altijd naar jou luisteren als persoon. Na dat jij je woord gedaan hebt zullen wij dit verwerken en dit resulteert tot een perfecte advies. Van prijs/kwaliteit verhouding tot ieder mens is anders. Een lang persoon zal immers niet comfortabel zitten op een kinder stoel. 


Service

Een nieuwe periode is aangebroken. Een periode van internet met webshop. Lekker handig. Op zaterdag avond nog even die handvaten bestellen. Of net uit het werk snel die luchtfilters bestellen. Helemaal top natuurlijk. Vergeet alleen niet de persoonlijke service die wij bieden! Een bakje koffie, een praatje over afgelopen weekend, tips voor betere prestatie's. Ja dat zul je niet vinden op een webshop! Tijd om de schoenen aan te trekken en een bak koffie te drinken bij TvH Motorsports. 


Voorraad

Wij doen ons uiterste best om alle producten die er op de markt zijn in onze voorraad mee te nemen. Althans de producten waar wij achterstaan. Je zult bij ons nooit een product met een slecht prijs/kwaliteit verhouding kopen. Geen sprake van! Wij streven naar de beste kwaliteit en hierbij denken wij om de prijs.