Motor Training Centre - Mc Marum

Maak je klaar om het beste uit jezelf te halen met het nieuwe MTC seizoen op het circuit van MC Marum! Met onze gediplomeerde trainer Tim van Houten, krijg je de kans om zowel fysiek als op de motor te groeien en je rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Maar dat is niet alles! We organiseren minstens tien fysieke trainingen, tien motor trainingen en drie online cursussen over voeding, doping en hoe ouders kunnen omgaan met een sporter. En dat is nog niet alles, we gaan ook naar het circuit van Emmen voor vijf trainingen die dieper ingaan op de techniek van het crossen!

Onze fysieke trainingen zullen voornamelijk plaatsvinden op maandagavond, terwijl de motor trainingen op zaterdagmiddag en woensdagavond worden gehouden, tijdens de reguliere trainingsuren van MC Marum. En als je je afvraagt wat het kost, de kosten zijn slechts €12,50 per georganiseerde activiteit. Zorg er wel voor dat je een jaarkaart van MCMO hebt, want dit zit niet bij de trainingskosten inbegrepen.

Dus, of je nu een ongeoefende of geoefende rijder bent tussen de twaalf en achttien jaar, er is plek voor vijftien rijders en wees er snel bij, want de aanmeldingen gaan snel! Houd er rekening mee dat je je voor het gehele seizoen aanmeldt en dat de data vaststaan. Maar als de trainer verhinderd is, wordt de training verplaatst of in mindering gebracht tijdens de facturatie. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan via onderstaand inschrijfformulier en begin aan jouw reis naar een betere rijvaardigheid!


Vragen

TVH MOTORSPORTS

 

Tim van Houten

Molenstraat 6

9363 BC Marum


Whatsapp of Bel ons

 

Tel:

0031 (0) 6 30 72 66 91

Bij geen gehoor adviseren wij Whatsapp.

 

E-mail:

Info@tvhmotorsports.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.