Een offerte aanvragen

We hebben het allemaal. Wat gaat het kosten. Hmm... Dat zou ik graag willen weten! Hieronder kun je jou persoonlijke offerte aanvragen. Wat kost een blokrevisie, wat is het verschil van aftermarket en originele onderdelen. Wij zullen je altijd adviseren wat het beste is. Voor een crossmotor kun je bijvoorbeeld een hoop geld besparen met een Vertex zuiger van een KTM. KTM gebruikt ten slotte vanuit de fabriek Vertex zuigers! Zo zie je maar weer wat dat ene doosje meer geld kost.

 

Naast dat wij je adviseren in de prijs zullen wij je ook adviseren in de kwaliteit van de producten. Er zijn producten op de markt die net een 10% goedkoper zijn. Helaas zijn deze producten gemaakt op een hele korte levensduur. Daarom kun je beter net die 10% van de prijs meer uitgeven. Dit zal resulteren tot een langere levensduur! Dat is wat we allemaal willen. 

Hiernaast zie je een aanvraag formulier die je moet invullen met jou gegevens. Dit formulier is bedoelt voor jou motor! Probeer het aanvraag formulier zo goed mogelijk in te vullen.

 

Laatste stap is een specifieke omschrijving wat je wil weten. Laat ons weten of je een verschil wil weten in originele onderdelen en after-market onderdelen. 

 

Wij zullen jou aanvraag zo spoedig mogelijk antwoorden.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.