Reparatie's

Wat is er mogelijk

Revisie

Reviseren is een moeilijk ding. Er zijn vele mensen die denken dat ze dit kunnen. Absoluut met alle respect. Dit is snel geld besparen. Alleen wij zien heel veel blokken die versleuteld worden door gebrek aan kennis. Wij hebben die kennis. Wij staan achter onze service. Daarom geven wij ook garantie wanneer wij fouten maken! Dubbele garantie dus. 

 

Problemen zoeken

Vaak zijn er problemen aanwezig die niet zo 1, 2, 3 op te lossen zijn. Door onze kennis en passie in de techniek kunnen wij deze problemen op lossen. 

 

Advies

Naast dat je wij reviseren/repareren geven wij advies wat je het beste kunt doen. Ook na een revisie of reparatie. Wij denken om jou!


Onze streven

Revisie

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van motorblokken. Vele mensen zijn jou al voor geweest. Van een Honda CR 250 oltimer tot de nieuwste modellen van KTM. Wij gaan diep in de revisie. Zo is onze streven 0.01mm onbalans bij een krukas. Meten is weten. Voordat wij jou zuiger bestellen zullen wij jou cilinder opmeten om de juiste passing te realiseren. Geen amateuristisch gedoe! 

Verstand van zaken

Problemen zoeken

Bij problemen poar nem'n. Nee voor ons helaas niet. Door onze ruime aanbod aan gereedschap  kunnen wij problemen makkelijk opsporen. Een test hier een test daar. Diverse problemen uitsluiten en kijk aan het probleem gevonden. Kennis van zaken maakt het cirkeltje rond. Door onze kennis van zaken weten wij snel het probleem te vinden. 

Dat kleine beetje meer

Advies

Wij hebben dan wel verstand van zaken maar hoe fijn is dat als we dit vrij geven aan jou. Naast dat wij onze plicht hebben gedaan komt het op jou aan om dit bij te houden na bijvoorbeeld een revisie. Zo geven wij altijd advies om het zelfde probleem te voorkomen. Bij ons zul je altijd je oude onderdelen mee krijgen die wij hebben vervangen. Dat is wat ons anders maakt dan de normale motorzaak.Heb je vragen over eventueel kosten, handelingen, producten of dergelijke. Twijfel niet, stuur ons een offerte met jou vraag! We hebben de eerste stap al voor jou gemaakt. Hieronder zie je een kopje om direct naar de pagina "offerte" te gaan.