Service

Onze kennis delen

Webshop

Een webshop is zo gemakkelijk. 'S avonds laat de onderdelen bestellen. MAAR, elke klant is anders. Wij bieden jou de service die jij tegenwoordig mist. Tijd voor een bakje koffie!

 

Kennis = macht

Wij hebben al een 15 jaar sleutel ervaring. Dit betekent dat wij al 15 jaar in het vak mee lopen en alle in en outs weten. Wij sturen jou niet van het kastje naar de muur.

 

Koffie

Onze koffie zet apparaat staat 24/7 aan. Tussen 13.00 - 18.00 staat hij te pruttelen voor dat ene bakje koffie voor jou! 


Fysieke contact

Het is heel gemakkelijk om 's avonds laat nog even de onderdelen te bestellen. OF dat ene pak die je zo graag wil hebben. Vergeet niet het fysieke contact wat je mist. Misschien kan jij het doen met een goedkoper onderdeel. Of passen jou verwachting niet bij dat product. Verwacht je er meer van dan wat het kan. Dit geeft teleurstellingen. Wij kunnen dit voorkomen door contact met jou te hebben!

Wij weten het

Door onze 15 jaar werk ervaring hebben wij de kennis in huis om jou alle in en outs te kunnen vertellen over dat ene product. Geen standaard teksten. Alle vragen zullen beantwoord worden. Wij kunnen jou door middel van onze werkervaring jou het beste advies geven. Kom daarom bij ons langs.

Kom even zitten

Bij de buren is het gras altijd groener. Dat kan kloppen. Weet jij al hoe lekker onze koffie is? Nee?!?! Kom dan bij ons langs voor een overheerlijk lekker bakje koffie. Het juiste adres om tot rust te komen onder het genot van een bakje koffie omgeven door motoren!

 Heb je vragen over eventueel kosten, handelingen, producten of dergelijke. Twijfel niet, stuur ons een offerte met jou vraag! We hebben de eerste stap al voor jou gemaakt. Hieronder zie je een kopje om direct naar de pagina "offerte" te gaan.