Vering

Wat is er mogelijk

Afstelling

Vering is een belangrijk punt in de Motocross. Een goed afgestelde vering scheelt in de conditioneel van de rijder. Dit resulteert tot een snelle ronde tijd. 

 

Service

Naast het motorblok moet de vering zo nu en dan ook zijn service krijgen. Het is daarom te adviseren om na 20 uur gereden te hebben de olie te verversen

 

Fijn tuning

Omdat elke rijder qua postuur anders is gebouwd en elke rijder andere manier van rijden heeft is het belangrijk om bij de afstelling van de vering de fijn tuning niet te vergeten.


Wat kunnen wij

Afstelling

Wij zijn gespecialiseerd in het afstellen van de basis vering voor jou crossmotor. Hierbij houden wij rekening mee met hoe zwaar jij bent, hoe lang jij bent, hoe jij rijdt, wat voor niveau jij zit. Tevens zul jij een aantal wensen hebben die wij voor jou kunnen monteren/aanpassing in de vering

wordt vaak vergeten

Service

Naast dat jou motorblok een nieuwe zuiger nodig heeft heeft jou vering ook zo nu en dan zijn onderhoud nodig. Wij gebruiken hoogwaardige onderdelen die een lange levensduur hebben. Zo hebben 9 van de 10 klanten geen lekkende keerringen binnen 1 jaar! Naast deze onderdelen gebruiken wij olie waar wij achterstaan. Vele testen met diverse rijders hebben hier een goede feedback op gegeven. 

Net dat beetje extra

Fijn tuning

Iedereen is anders. Daarom geven wij de service om een stukje fijn tuning toe te passen op jou vering. Via verschillende contacten geven wij jou advies om dingen te proberen. Belangrijk vinden wij dat jij ook weet wat jij doen. Jij bent ten slotte de rijder die op de motor moet rijden. Heb je vragen over eventueel kosten, handelingen, producten of dergelijke. Twijfel niet, stuur ons een offerte met jou vraag! We hebben de eerste stap al voor jou gemaakt. Hieronder zie je een kopje om direct naar de pagina "offerte" te gaan.