Zandstralen

Het principe

Zandstralen is een ander woord voor gritstralen. Samen met het gebruik van perslucht, blaas je grit tegen het oppervlakte waar bijvoorbeeld roest / corrosie, verf, poedercoating van staal, aluminium, hout of andere materialen kan af schuren. Schuren? Inderdaad, het principe is dat je door middel van de grit de roest deeltjes van het materiaal af schuurt door dat de stukje grit langs het materiaal spuit. 

 

 

 

Groot / klein

Wij kunnen tot maximaal 100 bij 50 cm stralen. Dit houdt in dat wij motorblokken, versnellingsbakken, carter delen, fiets frames en dergelijke in onze straalcabine kunnen stralen. 

 

 

Kosten

Omdat elk onderdeel / product anders is is het voor ons moeilijk van te voren te zeggen wat de totale kosten zullen zijn. Wij werken daarom met een uurtarief bij het stralen. Heb jij een onderdeel dat gestraald moet worden? Twijfel dan niet en vraag een offerte aan. Dan zullen wij jou laten weten wat de geschatte duur is van het stralen, uurtarief & eventuele voorbehandelingen die jij kunt doen om eventuele kosten te besparen. Zo proberen wij met jou mee te denken.